نشست اعضای کمیسیون «صنایع و معادن» مجلس شورای اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوۀ قضائیه

▫️نشست اعضای کمیسیون «صنایع و معادن» مجلس شورای اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوۀ قضائیه برگزار شد.

▫️مصطفی پوردهقان اردکان نمایندۀ مردم اردکان در این جلسه با تأکید بر ضرورت مقابله با ترک فعل‌ها به مفهوم اتلاف سرمایه‌ها و فرصت‌ها از جانب مدیران اجرایی در سطوح ملی و استانی، مشکلات ایجادشده در این زمینه را تشریح کرد.

▫️رئیس کمیتۀ صنایع معدنی و زنجیرۀ تأمین کمیسیون صنایع، ترک فعل را شامل عدم تصمیم‌گیری به‌موقع و صریح دانست که بعضاً آثار زیان‌باری بیش از وقوع جرم یا تخلف دارد که مصادیق آن، برخی از معضلات فعلی ایجادشده در حوزۀ اقتصادی مانند ضررهای مالی ناشی از ناترازی‌ها و قطع برق واحد‌های کشاورزی و صنعتی است که به‌واسطۀ عدم سرمایه‌گذاری مناسب در توسعۀ نیروگاه‌ها طی سالیان گذشته اتفاق افتاده است.

▫️وی همچنین نارضایتی‌های ایجاد شده در زمینۀ عدم اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را نمونه‌ای دیگر از ترک فعل مسئولان در سطح ملی عنوان کرد.

▫️پوردهقان اردکان با اشاره به برخی تخلفات در سطوح استانی گفت: صدور مجوزهای بی‌رویۀ صنعتی در استان یزد برخلاف مصوبه‌های قانونی استان موجب بروز صدمات به سلامت و بهداشت عمومی جامعه شده که تبعات آن‌ها در سال‌های بعد نمایان می‌شود.

▫️عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علی‌رغم حیاتی‌بودن الکترود گرافیتی برای صنعت فولاد، واحد الکترود گرافیتی اردکان به‌عنوان تنها تولیدکنندۀ الکترود کشور، پس از سال‌ها هنوز به بهره‌برداری نرسیده که موجب خروج صدها میلیون دلار ارز از کشور می‌شود.

▫️وی افزود: انتظار می‌رود قوۀ قضائیه در کنار تمرکز بر «مبارزه با تخلف و جرم» به‌عنوان حلقه‌ای در انتهای زنجیره، در موضوع «ترک فعل» به‌عنوان آغازگر زنجیرۀ فساد نیز جدیت بیشتری داشته باشد و در این تصمیم مجلس و کمیسیون صنایع و معادن آمادۀ همکاری با قوۀ قضائیه در تمام زمینه‌ها به‌ویژه اصلاح یا تصویب قوانین مدنظر قوه جهت برخورد مناسب است.

▫️نمایندۀ مردم اردکان و عضو فراکسیون محیط‌زیست مجلس، حجم عظیم آلودگی در شهرستان اردکان را ناشی از ترک فعل مدیران و دستگاه‌های ملی و منطقه‌ای دانست و افزود: انتظار از رئیس دستگاه قضا این است که دستور ویژه‌ای برای نگاه خاص و بازدارنده به‌منظور جلوگیری از افزایش ظرفیت واحدهای آلاینده در دشت یزد – اردکان داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *